Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Oka Nikolov sai ikimuistoiset jäähyväiset

Kirjoittaja: — 21/12/2013

Yhteensä 22 vuoden ajan Eintracht Frankfurtin värejä kantanut maalivahti Oka Nikolov sai seuraltaan ja Eintracht-kannattajilta todella upeat läksiäiset perjantai-iltana. Muun muassa kaikki stadionille vievät raitiovaunut veivät kylttien mukaan “Oka Nikolov Stadionille”.

Fanit osoittivat kiitollisuutensa upealla tavalla 13 Bundesliiga-kautta Frankfurtin maalilla pelanneelle Nikoloville. Ottelussa nähtiin kenties koko Bundesliiga-kauden komein tifo ja fanit olivat varanneet Nikoloville myös komean yllätyksen.

Maalivahtilegenda sai itse kunnian tehdä joukkueen esittelyn ennen alkuvihellystä. Saksalaisen tavan mukaan fanit vastaavat huutamalla yhteen ääneen pelaajan sukunimen kuuluttajan kertoessa esiteltävän pelaajan etunimen. Tällä kertaa fanit kuitenkin huusivat jokaisen Okan esittelemän frankfurtlaisen kohdalla täyttä häkää “Nikolov”. Hieno ele!

– Haluaisin vain sanoa “kiitos”. Aika oli sanoinkuvaamattoman hienoa, vahvasti liikuttunut Nikolov kommentoi.

Valotaululla pyörivät Oka Nikolovin uran kohokohdat ja katsomosta raikuivat minuutteja kestäneet Oka Nikolov-huudot. Valmentaja Armin Veh antaa myös täyden arvon veteraanin uralle.

– Oka on hieno tyyppi, jolla on luonnetta. Tällaiset jäähyväiset hän on toden totta ansainnut. Hän on suurenmoinen ihminen, Veh ylistää Frankfurter Rundschau-lehdessä.

Oka Nikolov ei ole vielä ilmoittanut virallista uranlopetuspäätöstä, mutta hän ei aio enää palata Philadelphia Unioniin, jossa vietti syksyn ilman minuuttiakaan peliaikaa. Tulevaisuus tuo mahdollisesti tullessaan pestin Frankfurtin valmennusportaassa.

Eintracht Frankfurtin perjantainen ottelu FC Augsburgia vastaan päättyi 1-1-tasapeliin. Frankfurt ei voittanut syyskauden aikana ainuttakaan kotipeliä Bundesliigassa.

loading comments...