Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurtilla haastava arpa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä

Kirjoittaja: — 16/12/2013

Ainoa taivaltaan Eurooppa-liigassa yhä jatkava saksalaisjoukkue Eintracht Frankfurt saa ensimmäisellä pudotuskierroksella vastaansa yhden kovimmista mahdollisista joukkueista. Arpa heitti Frankfurtia vastaan Mestarien liigan lohkovaiheessa pudonneen FC Porton.

Puolustava Portugalin-mestari on voittanut Mestarien liigan vuosina 1987 ja 2004 sekä Eurooppa-liigan vuonna 2011. Joukkue lukeutuu yhteen suurimmista Eurooppa-liigan suurimmista voittajasuosikeista, joten Frankfurt lähtee ottelupariin selkeänä altavastaajana. Porton suurin tähti on kolumbialaishyökkääjä Jackson Martínez.

– Arvontatulos on todella miellyttävä, niin joukkueelle kuin katsojillekin. Mutta samalla se on myös vaikein mahdollinen. Koska lähdemme altavastaajina ottelupariin, ei meillä ole mitään hävittävää, Eintracht Frankfurtin Bruno Hübner kommentoi.

Joukkueet kohtaavat Portugalissa 20.helmikuuta ja Frankfurtissa tasan viikkoa myöhemmin. Otteluparin jatkoonmenijä kohtaa voittajan Swansean ja Napolin välisestä kaksintaistelusta.

loading comments...