Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Braunschweigille luvattu vahvistuksia tammikuussa

Kirjoittaja: — 21/12/2013

Bundesliigan hännänhuippuna majaileva Eintracht Braunschweig on raapinut kokoon toistaiseksi vain kahdeksan sarjapistettä. Maaleja kuudessatoista ottelussa on syntynyt yhdeksän. Pelaajamateriaali on osoittautunut heppoiseksi ja siksi valmentaja Torsten Lieberknechtille onkin luvattu vahvistuksia tammikuun siirtomarkkinoilta.

– Muutoksia tulee varmasti. Yritämme hankkia yhden tai kaksi uutta pelaajaa, lähtökohtaisesti hyökkäyspäähän, Braunschweigin manageri Marc Arnold kommentoi Braunschweiger Zeitungille Kickerin mukaan.

Braunschweigin lähtökohta siirtomarkkinoilla ei ole helppo. Seuran budjetti on pääsarjan niukin. Lisäksi uusien hankintojen pitäisi pystyä paitsi auttamaan joukkuetta putoamistaistelussa heti, olemaan käytettävissä myös ensi kaudella. Sarjatasosta riippumatta.

Braunschweigin fanit ovat kannustaneet joukkuetta ylpeydellä läpi alati toistuvien tappioidenkin, mutta viime viikonlopun 1-4-tappiossa Augsburgia vastaan oli merkkejä siitä, että ihan kaikkea fanitkaan eivät sulata. Katsomosta alkoi jo raikua huutoja, joilla penättiin joukkueelta raivokkaampaa taistelua.

– Saimme selvän merkin siitä, että fanien kärsivällisyys alkaa olla lopussa. Meidän on valmistauduttava epävarmempiin aikoihin, Braunschweigin valmentaja Torsten Lieberknecht kommentoi ennen syyskauden päättävää kotiottelua Hoffenheimia vastaan.

– Haluamme ehdottomasti päättää vuoden onnistumisen kokemukseen. Mutta tappiokaan ei vielä ratkaisisi putoamistamme, vaan taistelu jatkuu keväällä, luotsi vannottaa.

loading comments...