Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Seurajohto antoi tukensa Torsten Lieberknechtille

Kirjoittaja: — 30/09/2013

Eintracht Braunschweig hävisi sunnuntaina kotonaan rumin 0-4-lukemin VfB Stuttgartille ja valmentaja Torsten Lieberknechtin kyynelehtivä olemus ja tunteikkaat sanat antoivat ymmärtää, että valmentaja kyseenalaistaa oman asemansa sekä kykynsä toimia seuran valmentajana. Tänään urheilutoimenjohtaja Marc Arnold antoi kuitenkin tukensa seuraa jo viisi ja puoli vuotta valmentaneelle Lieberknechtille.

– Ajatus valmentajan eroamisesta on kaukaa haettu. Minun tietääkseni hän ei ole sellaiseen viitannut, Arnold kommentoi rp-onlinen nettisivuilla.

Braunschweigia vastaan on tehty jo kolmessa ottelussa peräti neljä maalia ja valmentaja Lieberknecht valitteli avoimesti peluutusvalintojen ja taktiikan suhteen tekemiään virheitä. Hän on kuitenkin seurassa pidetty henkilö vietyään joukkueen muutamassa vuodessa kolmosliigasta pääsarjaan. Braunschweigin kannattajien tuki omilleen on myös ollut hämmästyttävän upeaa noloista tappiosta huolimatta. Eintracht-kärki Domi Kumbela soisikin faneille pian myös onnistumisen elämyksiä.

– Minun käy kannattajiamme sääliksi. Olemme antaneet kaikkemme, mutta emme vain onnistu avausmaalin teossa. Eikä VfB:kään mikään puulaakiporukka ole, Kumbela surkuttelee.

Lieberknecht yrittää silti parhaansa, jotta hänen omansa ja joukkueen mieliala pysyisi jatkossakin korkealla.

– Oli mahtava saavutus, että onnistuimme nousemaan pääsarjaan ja olemme edelleen erittäin iloisia, että saamme olla Bundesliigassa mukana, päävalmentaja myhäilee.

loading comments...