Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Frankfurtissa perjantaina haikeat jäähyväiset

Kirjoittaja: — 19/12/2013

Perjantai-illan Eintracht Frankfurtin ja FC Augsburgin välisen ottelun yhteydessä nähdään haikeat jäähyväiset. 22 vuoden ajan Eintracht Frankfurtia edustanut Oka Nikolov saa seurajohdolta ansaitsemansa kunnianosoitukset. Myös kotiyleisö pääsee vielä kerran kiittämään 415 ottelua Eintracht-paidassa pelannutta suosikkimaalivahtia palveluksistaan.

– Hetkestä tulee minulle varmasti tunteikas niin monien upeiden vuosien jälkeen, Nikolov toteaa Eintrachtin verkkosivuilla.

39-vuotias Nikolov kuului Eintrachtin edustusmiehistöön peräti 19 kauden ajan ja siirtyi omasta tahdostaan viime kesänä USA:han toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa. Ura Philadelphia Unionin paidassa jäi kuitenkin torsoksi, sillä Nikoloville ei herunut sarjaotteluissa minuuttiakaan peliaikaa. Sopimus onkin jo purettu ja nyt veteraanitorjuja pohtii uransa jatkoa ja pitää samalla kuntoaan yllä Eintrachtin harjoituksissa.

Frankfurtin liikennelaitos osallistuu tapahtumaan kunnioittamalla Oka Nikolovia useilla metroasemillaan ja raitiovaunupysäkeillään.

Eintracht tavoittelee Augsburg-ottelussa syyskauden ensimmäistä kotivoittoaan bundesliigapeleissä.

loading comments...