Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Sebastian Rode: “Haluan Mestarien Liigaan ja maajoukkueeseen”

Kirjoittaja: — 18/10/2013

Eintracht Frankfurtin luotettava keskikenttäpelaaja Sebastian Rode vahvisti äskettäin, että hän karistaa Frankfurtin pölyt jaloistaan kuluvan kauden jälkeen. 23-vuotiaasta Rodesta on sanottu olleen kiinnostuneen ainakin Bayern Münchenin ja Bayer Leverkusenin.

Nyt Rode on valottanut Bildille seuravaihtohalukkuutensa syitä.

– Olen viettänyt kolme mahtavaa vuotta Eintrachtissa, mutta nyt on aika etsiä uusia urheilullisia haasteita. Haluan pelata Mestarien Liigassa ja siksi olen etsinyt itselleni seuran, joka täyttää tämän kriteerin. Haluan ottaa seuraavan askeleen, mutta tiedän, että minun on aloitettava puhtaalta pöydältä. Olen valmis haasteeseen, Rode kuvailee Bildille.

Rodella on mahdollisesti jo uusi seura tiedossakin, mutta ymmärrettävästi hän ei sitä halua vielä nimetä. Eikä tulevaisuuden tavoitteet rajoitu vain Mestarien Liigaan, vaan kokeneena U21-maajoukkuepelaajana mies haaveilee myös A-maajoukkuepaikasta.

– Tiedän, että pelipaikallani kilpailu on armottoman kovaa. Minun pitää vain asettua jonoon ja osoittaa osaamiseni. Eintrachtista pelaajien on kuitenkin erittäin vaikeaa nousta A-maajoukkueeseen, Rode myöntää realiteetit tunnustaen.

loading comments...