Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Brassiveljekset ensi kertaa vastatusten Bundesliigassa

Kirjoittaja: — 18/10/2013

Veljekset Raffael ja Ronny edustivat vielä toissa kaudella yhdessä Hertha Berliniä, mutta lauantaina he asettuvat ensimmäistä kertaa vastakkain Bundesliigassa. Kyseessä on samalla kaikkien aikojen ensimmäinen brasilialainen veljeskohtaaminen Saksan pääsarjassa.

– Tuntuu varmasti oudolta, kun pelaamme ensimmäistä kertaa toisiamme vastaan koko ammattilaisuramme aikana, Hertha Berliniä edustava Ronny kertoi Kickerille.

Borussia Mönchengladbachia edustava Raffael muistelee Araujon veljesten lapsuusvuosia Brasilian Fortalezassa:

– Lapsina pelasimme melkein aina eri puolilla. Kun pääsimme satunnaisesti samaan joukkueeseen, ei vastustajalla ollut mitään mahdollisuuksia meitä vastaan, taituri kommentoi Berliner Zeitungille.

Veljeksiä odottaa jännittävä ilta eikä otteluun ole edes selvää suosikkia. Veljeksistä isoveli Raffaelilla on kuitenkin ollut huomattavasti suurempi rooli joukkuessaan ja hän onkin yhdessä Max Krusen kanssa ollut pääsyyllinen Mönchengladbachin alkukauden menstykseen. Raffaelia vuotta nuorempi Ronny saapui kesälomilta pahasti keskenkuntoisena ja hänen vastuunsa alkoikin kunnolla kasvaa vasta Alexander Baumjohannin loukkaannuttua.

loading comments...