Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Ronny paikkaamaan Alexander Baumjohannia Herthassa

Kirjoittaja: — 11/09/2013

Polven ristisiteensä rikkonut Hertha Berlinin keskikenttämies Alexander Baumjohann operoitiin keskiviikkona ja leikkaus onnistui hyvin, mutta edessä on kuitenkin useamman kuukauden kuntoutus. Berliiniläisten päävalmentaja Jos Luhukay näkee brasilialaisen Ronny de Araujon ensisijaisena paikkaajana Baumjohannille.

Baumjohannin osalta operaation jälkeen saatiin joka tapauksessa hyviä uutisia.

– Puolentoista tunnin operaatio sujui hyvin ja ilman komplikaatioita, Herthan läkäri Dr. Ulrich Sleicher kertoi kickerin mukaan.

Baumjohann otti vahvoilla otteillaan avauksen paikan Ronnylta jo harjoituskaudella ja pelasi kauden ensimmäiset pelit erinomaisesti. Nyt päävalmentaja Luhukay katsoo kuitenkin luottavaisena brasililaisen suuntaan.

– Valmistautumiskautta lukuun ottamatta olen havainnut Ronnyn asenteen erittäin hyväksi, Luhukay kiitteli ja vihjasi Ronnyn ottavan paikan avauksessa keskikentän keskustassa perjantaisessa kotiottelussa Stuttgartia vastaan.

Brasilialainen on edustanut Herthaa kesästä 2010 lähtien ja iskenyt 69 sarjaottelussa komeat 22 osumaa ja kirjannut lisäksi 19 maalisyöttöä.

loading comments...