Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Sami Hyypiä: ”Pää tärkeä asia jalkapallossa”

Kirjoittaja: — 11/09/2013

Leverkusen aloitti kauden komealla kolmen voiton putkella, mutta hävisi ennen maajoukkuetaukoa Schalkelle 0-2. ”Werkselfin” päävalmentaja Sami Hyypiä ottaa tappiosta osan omaan piikkinsäkin, joukkue ei hänen mukaansa ollut parhaimmillaan.

– Pää on todella tärkeä asia jalkapallossa, ehkä emme Schalkea vastaan ollut pään osalta täysin paikalla ja yltäneet omalle tasollemme, Hyypiä mietti BILDin mukaan.

Leverkusenilla on koossa kuitenkin yhdeksän pistettä, mikä on viisi enemmän kuin viime kaudella vastaavaan aikaan. Kausi päättyi komeasti kolmossijaan ja odotukset ovat nyt korkealla. Hyypiä valaa kuitenkin hiukan öljyä laineille.

– Olemme vahva joukkue ja meillä on nyt muutamia vaihtoehtoja enemmän kuin viime kaudella, Hyypiä totesi ja lisäsi heti perään:

– Vain se että olimme viime kaudella kolmansia, ei tarkoita olisimme tämän myötä automaattisesti tällä kaudella toisia. Niin helppoa se ei ole. Seura on asettanut tavoitteen realistisesti: haluamme jälleen kansainvälisiin peleihin.

Yksi mielenkiintoisista nimistä Hyypiän ryhmässä on paluun tehnyt hyökkääjä Eren Derdiyok, jolta päävalmentaja odottaa vielä tasonnostoa.

– Erenin pitää keskittyä vielä enemmän, silloin hän on erittäin hyvä pelaaja. Hänessä on laatua ja meidän kaikkien pitää auttaa häntä saamaan se laatu esiin.

loading comments...