Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Raffael teki hyväntekeväisyyttä veljesten vedonlyönnin seurauksena

Kirjoittaja: — 15/01/2014

Erinomaisen syyskauden pelannut Borussia Mönchengladbachin pelintekijä Raffael teki joululomalla kotimaassaan Brasiliassa hyväntekeväisyyttä. Raffael lahjoitti jouluaattona sata ruokapakettia kahdelle projektille kotikaupungissaan Fortalezassa. Apua saivat lastenkoti Das Casa do Menino, joka keskittyy syöpäsairaiden lasten hoitamiseen sekä vanhainkoti Lar Torres de Melo.

Raffael on tunnettu filantrooppina jo entuudestaan, mutta motivaattorina tähän hyvään tekoon oli hävitty veto miehen veljen Ronnyn kanssa. Hertha Berlinissä pelaava Ronny sekä Raffael löivät vetoa ennen veljesten seurojen keskinäistä kohtaamista 19. lokakuuta.

– Vedon häviäjä lahjoittaa sata ruokapakettia apua tarvitseville perheille Brasiliassa. Se on suosittu avustuksen muoto kotimaassamme. Minä järjestän sen, mutta häviäjä maksaa, Raffael kertoi tuolloin vedon säännöistä.

Ronny ei päässyt ottelussa kentälle, mutta Hertha voitti pelin 1-0 ja Raffaelin oli aika lunastaa veto. Paikan päällä lahjoitustilaisuuden yhteydessä oli pelimiehen lisäksi tämän isä, vaimo sekä molemmat lapset.

– Itse asiassa autamme useita kohteita joka vuosi eikä tämä vuosi tehnyt poikkeusta, Raffael kertoi Berliner Zeitungille.

– Seuraavalla kerralla Ronny häviää vedon. Teen kaikkeni sen eteen. Tärkeintä on kuitenkin auttaa apua tarvitsevia ihmisiä, Mönchengladbachin supertähti muistuttaa.

loading comments...