Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hertha Berlin nousi viimeisillä sekunneilla tasoihin Freiburgissa

Kirjoittaja: — 19/09/2014

Kauden neljäs Bundesliga-kierros käynnistyi kahden voitoitta aloittaneen joukkueen kohtaamisella, kun SC Freiburg isännöi Hertha Berlinia. Dramaattisten lopputhetkien myötä joukkueet päätyivät pistejakoon, kun Herthan Ronny laukoi 2-2-osuman ottelun 97. minuutilla.

Ottelu oli ehtinyt vanheta puolisen tuntia, kun verkko heilui ensimmäisen kerran. Freiburg-toppari Marc-Oliver Kempf nousi kulmatilanteessa korkeimmalle, ja puski kotijoukkueen johtoon.

Vain viitisen minuuttia myöhemmin Hertha tuli tasoihin. Ronnyn upea vapaapotku noin 25 metristä painui vastustamattomasti ylänurkkaan ohi jähmettyneen Roman Bürkin. Freiburg pisti vaihdetta silmään puoliajan loppua kohden, mutta tauolle mentiin 1-1-tilanteessa.

Toisella jaksolla kotijoukkue heilutti tahtipuikkoa. Noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä Freiburgin yritteliäisyys palkittiin. Karim Guede tiputti pallon Felix Klausille, joka tykitti pelivälineen voimalla etukulmaan.

Vierailijoiden ilta synkkeni entisestään, kun Nico Schulz hölmöili itsensä suihkuun 92. minuutilla, ja ottelu näytti jo ratkenneen.

Erotuomarin antama neljän minuutin lisä-aika oli jo lähes ummessa, kun vierailijoille tuomittiin vapaapotku. Pienen torikokouksen jälkeen Ronny sai luvan laukoa, ja kotiyleisön suruksi pallo pomppi maalin perukoille.

Toimittajan sana

Kummallakin joukkueella vauhtia piisasi enemmän kuin ideaa. Freiburg oli kuitenkin koko ottelun ajan hitusen yritteliäämpi, ja joukkue sai luotua paremmat paikat.Ehkä joukkue olisi ansainnut ottelusta enemmän, mutta tasoitusmaaliin johtaneen vapaapotkun edeltävä tilanne olisi pitänyt puolustaa tarkemmin.

Vierailijoiden ratkaisusyötöt olivat usein heikkoja, ja hyökkäykset eivät vaikuttaneet kovin organisoiduilta. Ei mikään ihme, että kummatkin osumat tulivat Ronnyn vapaapotkuista. Herthalla on vielä tekemistä, vaikka tämän iltainen pelisuunnitelma toikin arvokkaan, joskin onneekaan vieraspisteen.

Bundesliga perjantaina

Freiburg – Hertha Berlin 2-2
1-0 Marc-Oliver Kempf (30.)
1-1 Ronny (36.)
2-1 Felix Klaus (79.)
2-2 Ronny (90+7.)

loading comments...