Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Alexander Ringin maali ei riittänyt Kaiserslauternille

Kirjoittaja: — 20/09/2014

Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla tahkoava Kaiserslautern hävisi täpärästi Greuther Fürthille, mutta suomalaisittain ilahduttavaa oli Alexander Ringin onnistuminen maalinteossa.

Entinen HJK-peluri pelasi täydet 90 minuuttia vierailijoiden keskikentän pohjalla. Ring viimeisteli ottelun avausosuman 11. peliminuutilla, mutta kotijoukkue nousi lopulta takaa ohi.

Lauantaina 2. Bundesligassa oli tulessa kaksi muutakin suomalaispelaajien edustamaa joukkuetta. VfL Bochumin Mikael Forssell ja FSV Frankfurtin Joni Kauko eivät kirjauttaneet tilillleen peliminuutteja joukkueiden välisessä kohtaamisesa.

Tim Väyrynen pelasi 90 minuuttia Borussia Dortmundin kakkosjoukkueen riveissä 3. Bundesligaa joukkueen hävitessä Fortuna Kölnille 2-0.

Toimittajan sana

Ring on saanut jatkuvasti enemmän vastuuta valmentaja Kosta Runjaićin alaisuudessa. Onnistuminen oli jo toinen tällä kaudella. Pelipaikka ei ole vielä vakiintunut, mutta Ring on osoittanut sopeutuvansa eri rooleihin keskikentällä. Olisi hienoa nähdä suomalaispelaaja johdattamassa joukkuettaan 1. Bundesligaan. Forssellin Bochum johtaa sarjaa, mutta Kaiserslautern vaanii pisteen päässä.

loading comments...