Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

HSV nollasi Bayernin

Kirjoittaja: — 20/09/2014

Pep Guardiolan ryhmä kärsi jo kauden toisen pistemenetyksensä, kun joukkue jäi maalittomaan tasapeliin Hamburger Sport-Vereinin vieraana.

Ottelu oli alusta asti Bayernille vaikea. HSV puolusti hyvin, ja kesti pitkään ennen kuin vierailijat pääsivät oikeastaan minkäänlaisille maalipaikoille. Kotijoukkueen topparikaksikko Heiko Westermann ja Johan Djourou pelasivat varmasti ja uhrautuvasti. Etenkin Djourou pelasti toisella puoliajalla useamman tilanteen.

Mutta siinä missä HSV puolusti hyvin, oli sillä suuria vaikeuksia hyökkäyksissään. Bayern sai pitää palloa, ja hampurilaiset joutuivat ottelun edetessä entistä ahtaammalle. Ottelun paras paikka siunaantui Thomas Müllerille, mutta miehen yritys blokattiin viime hetkillä.

Myös kotijoukkueella oli muutama paikka. Lewis Holtby pääsi kymmenisen minuuttia ennen loppuvihellystä puolittaiseen läpiajoon, mutta laukaus painui vähän yli.

Samaan aikaan pelattiin neljä muuta ottelua. Hoffenheim ja Paderborn nousivat voitoillaan Bayernin kanssa kahdeksaan pisteeseen sarjan piikkipaikoille.

Toimittajan sana

Bayernille ounasteltiin vaikeaa iltapuhdetta, mutta ei ehkä ihan näin vaikeaa. HSV pelasi yllättävän tasapainoisesti uuden valmentajansa alaisuudessa. Olihan vierailijoilla paikkoja, mutta pääsääntöisesti punapaidat puolustivat hyvin. Se kuinka paljon siitä oli Josef Zinnbauerin ansiota nähdään tulevaisuudessa. Suunta on ainakin paranemaan päin, vaikka maali- ja voittotilit ovat edelleen avaamatta.

Loukkaantumiset, Mestarien liigan rasitukset.. Selityksiä löytyy, joten vielä Münchenissa ei ole tarvetta paniikkinappulan painamiselle, mutta eivät tämän kaltaiset esitykset tietenkään lupauksia herättäviä ole.

Bundesliga lauantaina

HSV – Bayern München 0-0

Augsburg – Werder Bremen 4-2
0-1 Davie Selke (3.)
1-1 Daniel Baier (14.)
2-1 Paul Verhaegh rp. (45+3.)
2-2 Franco Di Santo ro. (56.)
3-2 Tobias Werner (77.)
4-2 Tim Matavz (90+3.)

Paderborn – Hannover 2-0
1-0 Elias Kachunga (71.)
2-0 Moritz Stoppelkamp (90+3)

Schalke – Frankfurt 2-2
0-1 Alexander Meier (15.)
0-2 Marco Russ (24.)
1-2 Eric Maxim Choupo-Moting rp (40.)
2-2 Julian Draxler (50.)

Stuttgart – Hoffenheim  0-2
0-1 Anthony Modeste (15.)
0-2 Tarik Elyounoussi (84.)

Mainz – Borussia Dortmund 19:30

loading comments...