Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

HSV ja Hoffenheim tasasivat pisteet

Kirjoittaja: — 19/10/2014

Sunnuntain ensimmäisessä 1. Bundesliga ottelussa HSV jäi paikoistaan huolimatta kotonaan tasapeliin Hoffenheimia vastaan. Myös vierailijoilla oli tilanteensa, mutta kummatkin joukkueet onnistuivat maalinteossa vain kerran.

Ensimmäisellä puoliajalla peli oli avointa ja vauhdikasta. HSV oli aavistuksen pirteämpi, ja etenkin Rafael van der Vaart oli aktiivinen. Paikkoja nähtiin kuitenkin kummassakin päässä.

Ottelun avausmaali nähtiin vartin pelin jälkeen. Hoffenheimin Pirmin Schwegler antoi loistavan läpisyötön Anthony Modestetelle, joka laukoi pallon HSV-vahti Jaroslav Drobnýn jalkojen välistä maalin.

Reilun puolen tunnin jälkeen Pierre-Michel Lasogga toi HSV:n tasoihin. Tolgay Arslan vapautti Lasoggan läpiajoon, ja tämä sijoitti pallon varmasti takakulmaan.

Hoffenheimin Tarik Elyounoussilla oli vielä hyvä paikka ennen puoliaikaa, mutta Drobný venyi torjuntaan.

Joukkueet eivät toisella puoliajalla saaneet tehtyä selvää paremmuudestaan. Tasoitusmaalin iskenyt Lasogga kunnostautui pahimpana tuhlailijana. Kerran mies osui tolppaan, ja Hoffenheim-vahti Oliver Baumann hoiti loput.

Toimittajan sana

HSV:ssä on potentiaalia, ja joukkue on ehkä sarjataulukossa alempana kuin peliesitykset antaisivat ymmärtää. Valmentajavaihdos saattoi olla ihan hyvä ratkaisu, vaikka monet pitivät Mirko Slomkan potkuja hätäisinä. Joe Zinnbauer ei ole vielä osoittautunut miksikään sateentekijäksi, mutta voisi joukkueella huonomminkin mennä.

Vierailijat saavat olla tyytyväisiä pisteeseen. Markus Gisdolin Hoffenheim on profiloitunut tällä kaudella uhrautuvasti puolustavaksi joukkueeksi, eikä sarjakolmonen ole hävinnyt vielä otteluakaan. Hoffenheim tulee olemaan vaikeasti voitettavissa jatkossakin.

Bundesliga sunnuntaina

Hamburger SV – Hoffenheim 1-1
0-1 Anthony Modeste (15.)
1-1 Pierre-Michael Lasogga (34.)

SC Paderborn – Eintracht Frankfurt 18:30

 

loading comments...