Paderborn selätti Eintracht Frankfurtin

Kirjoittaja: — 19/10/2014

Kahdeksannen Bundesliga-kierroksen päätti ottelu SC Paderbornin ja Eintracht Frankfurtin välillä. Kotijoukkue nousi tappioasemasta 3-1-voitttoon.

Ottelun ensimmäinen tunti oli melko unettava. Kumpikin joukkue pelasi varovaista peliä, eivätkä viimeiset ratkaisut tuntuneet onnistuvan millään. Ensimmäisen jakson paras paikka siunaantui kotijoukueen Elias Kachungalle, mutta miehen laukaus suuntautui ohi.

Frankfurt teki ottelun avausmaalin 57. minuutilla. Bastian Oczipka syötti rangaistusalueen sisään Takashi Inuille, joka löysi takaviistosta Alexander Meierin. Laukaus painui tolpan kautta maaliin.

Maalin jälkeen Paderborn lisäsi tempoa, eikä upeaa tasoitusosumaa tarvinnut kauaa odotella. Vasta pari minuuttia kentällä ollut Marvin Ducksch pelasi hyvin yhteen Stefan Kutschken kanssa, ja pallo päätyi takaisin Duckschille. Dortmundista lainalla oleva nuorukainen laukoi rangaistusalueen kulmalta pallon pompusta vastustamattomasti takayläkulmaan.

Voittomaali syntyi 78. minuutilla. Mario Vrančić nosti pallon näppärästi Uwe Hünemeierille, joka jatkoi pelivälineen vasurillaan maaliin. Lopullinen ratkaisu syntyi viisi minuuttia ennen päätösvihellystä. Stefan Kutschke karkasi läpiajoon, mies kiersi maalivahdin ja viimeisteli ottelun päätösnumeroiksi 3-1.

Toimittajan sana

Paderbornin peliä katsoessa syntyy ristiriitaisia ajatuksia. Välillä näyttää, että joukkue pelaa aivan liian hyvässä sarjassa. Seuraavat kymmenen minuuttia André Breitenreiterin suojatit painavatkin hirveällä temmolla, ja kaikki onnistuu. Tänään kävi juuri niin. Melko kovaa jälkeä nousijajoukkue on tehnyt tuloksellisesti, ja se on sarjassa seitsemäntenä.

Eintracht Frankfurtin alkukausi on ollut tasapainoinen, joten yksi tappio ei kaada korttitaloa. Alex Meier iski jo kauden viidennen maalinsa, ja myös sveitsiläinen Haris Seferović on pelannut vahvasti Meierin vierellä. Voikin olla, että kaksikolla on kauden päättyessä koossa mukava määrä maaleja. Frankfurt on kahdeksantena tasapisteissä tämän iltaisen vastustajansa kanssa.