Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Alexander Meier nousi jälleen sankariksi – Eintracht Frankfurtilta huikea nousu

Kirjoittaja: — 17/12/2014

Waldstadionilla nähtiin keskiviikkona todellinen trilleri, kun Einracht Frankfurt ja Hertha Berlin tasasivat pisteet maalein 4-4. Vierailijat johtivat ottelua jo 0-3.

Ensimmäinen puoliaika oli mielenkiintoinen. Hertha piti palloa vain 33 prosenttia ajasta  ja loi vain neljä maalipaikkaa, mutta se onnistui silti iskemään peräti kolme maalia.

Ensimmäinen oli John Anthonyt Brooksin tekosia. Ronny antoi mainion keskityksen ja jenkki jatkoi pallon verkon perukoille. Ronny oli järjestämässä myös 0-2-osumaa. Brassi antoi kulmapotkun etutolpalle, ja Änis Ben-Hatira puski pelivälineen hienosti takayläkulmaan.

Ottelu näytti olevan jo ohi, kun Julian Schieber tuikkasi 37. minuutilla vierailijoille illan kolmannen. Siitä alkoi kuitenkin kotijoukkueen kiri. Stefan Aigner toi Frankfurtin kahden maalin päähän ennen puoliaikaa.

Noin tunnin kohdalla isäntien toivo heräsi. Makoto Hasebe keskitti takatolpalle, mistä Haris Seferović puski pallon voimalla alalkulmaan. Maalin jälkeen Frankfurtilla oli kuitenkin vaikeaa, ja nousu tyssäsi, kun Peter Niemeyer ohjasi Ben-Hatiran vapaapotkun verkon perukoille noin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Alexander Meier oli kuitenkin toista mieltä. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla 196-senttinen hyökkääjä puski maalin edestä kotijoukkueen kavennuksen.

Tasoitus syntyi vain minuuttia myöhemmin. Sonny Kittel jatkoi päällään vapaapotkun Meierille, joka otti pallon haltuun ja sijoitti sen varmasti alakulmaan.

EIntracht Frankfurt on sarjassa yhdeksäntenä. Hertha Berlin on sijalla 13.