Frankfurt kukisti HSV:n – Meier kipusi Robbenin kantaan maalipörsissä

Kirjoittaja: — 28/02/2015

Bundesligan lauantaina viimeisessä ottelussa Eintracht Frankfurt päihitti kotonaan Hamburger SV:n maalein 2-1. Kotijoukkueen kummastakin maalista vastasi Alexander Meier.

Isännät siirtyivät johtoon 12. minuutilla. Johan Djourou kaatoi Lucas Piazonin rangaistusalueella. Vaikka tilanne näytti kevyeltä, pallo vietiin pilkulle. Alexander Meier tälläsi pallon varmasti oikeaan yläkulmaan.

HSV nousi tasoihin aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Mohamed Gouaida harhautteli vasemmalla laidallaan muutaman Frankfurt-pelaajan pihalle ja syötti Nicolai Müllerille, joka vapautti näppärällä syötöllä Zoltán Stieberin maalintekoon.

Ottelun voittomaali syntyi 54. minuutilla. Pallo pomppi Meierille, joka sijoitti sen hallitusti alakulmaan noin 20 metristä.

HSV:n vaisuhko kiri tyssäsi viimeistään Matthias Ostrzolekin lennettyä toisen keltaisen kortin myötä pihalle.

Meierillä oli ottelun lopussa mahdollisuus iskeä hattutemppu rangaistuspotkusta, mutta laukaus osui ylärimaan.

Alex Meier on tehnyt nyt 16 maalia. Maalipörssiä johtava Arjen Robben on paukuttanut 17 osumaa.