Augsburg kaatoi Mönchengladbachin – Schalke jäi tasapeliin HSV:n kanssa

Kirjoittaja: — 20/12/2014

Lauantai-iltapäivänä Bundesligassa pelattiin Werder Bremenin ja Borussia Dortmundin välisen kamppailun lisäksi neljä muuta ottelua. Augsburg päihitti kotonaan Borussia Mönchengladbachin. Leverkusenissa, Gelsenkircehnissä ja Stuttgartissa pisteet jaettiin.

Bayer Leverkusen ja Eintracht Frankfurt tasaisvat pisteet BayArenalla. Vieralijat siirtyivät johtoon 36. minuutilla, kun Alexander Meier iski rangaistuspotkusta kauden 13. maalinsa. Jos Frankfurt oli ensimmäisellä puoliajalla hitusen niskan päällä, niin toisella puoliajalla Bayer Leverkusen oli selkeästi hallitsevampi osapuoli. Noin kymmenen minuuttia ennen loppua isännjät saivat kaipaamansa maalin. Lars Bender riisti pallon ja syötti sen Karim Bellarabille, joka tälläsi pelivälineen voimalla etukulmasta verkon perukoille.

Augsburg palasi takaisin voittojen tielle kaatamalla kotonaan Borussia Mönchengladbachin maalein 2-1. Max Kruse vei pilkulta Gladbachin johtoon jo ottelun alkuminuuteilla. Isännät nousivat tasoihin noin 20 minuutin kohdalla, kun Markus Feulner täräytti pallon tolpan kautta verkon perukoille. Augsburgin voittomaali syntyi toisen puoliajan alussa. Joukkue pääsi vastahyökkäykseen, jonka päätteeksi Raúl Bobadilla pamautti pelivälineen ohi Yann Sommerin.

Schalke ei saanut rikottua Hamburger SV:n kuparista Gelsenkircenissä, joten joukkueet päätyivät jakamaat pisteet. Ensimmäinen puoliaika oli isäntien hallintaa, ja joukkueella oli useampi hyvä tilaisuus siirtyä johtoon. Kertaalleen pallo kävi jo ylärimassa, ja Jaroslav Drobný joutui maalillaan venymään useaan huipputorjuntaan. Toisella puoliajalla puntit hieman tasoittuivat, mutta maaleja ei kuitenkaan nähty.

VfB Stuttgart ja SC Paderborn kohtasivat Mercedes-Benz Arenalla. Paikkoja nähtiin kummassakin päädyssä vierailijoiden ollessa yllättäen hieman aktiivisemmalla pelipäällä. Maaleja ottelussa ei kuitenkaan nähty.