Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Frankfurt kiistää klausuulit Alexander Meierin sopimuksessa

Kirjoittaja: — 04/09/2013

Eintracht Frankfurtin joukkueen kulmakiviin kuuluva Alexander Meier joutui huhumyllyn keskelle, kun hänen sopimuksessaan uutisoitiin olevan pykälä, joka mahdollistaisi siirtymisen vapaasti toisaalle jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

Seura kiistää kuitenkin tiukasti tällaisen pykälän olemassaolon ja tähdentää nykyisen sopimuksen jatkuvan kesäkuun 2014 loppuun saakka.

– Tämänpäiväisessä mediassa olleet tiedot siitä, että Alexander Meier voisi vaihtaa seuraa talvella korvauksetta, ovat vailla minkäänlaista pohjaa ja täysin virheellisiä, Eintrachtin hallituksen puheenjohtaja Herbert Bruchhagen tiivisti seuran verkkosivuilla.

30-vuotias keskikenttämies on edustanut Frankfurtia jo kesästä 2004 saakka ja sai täyteen 250 liigapelin rajan seuran riveissä juuri ennen maaottelutaukoa. Meier on paukuttanut seuralle jo 76 maalia ja kaikkiaan sarjamaaleja on koossa 83, joista tasan 50 Bundesliigassa ja 33 2. Bundesliigassa. 50 Bundesliigamaalin rajapyykin Meier rikkoi samaisessa ottelussa kuin 250 Frankfurt-ottelua tuli täyteen eli 2-0-voitossa Eintracht Braunschweigista 25.8.

loading comments...