Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Hannover haluaa kunnioittaa Robert Enken muistoa

Kirjoittaja: — 04/09/2013

Niedersachsenin derby Hannoverin ja Eintracht Braunschweigin välillä oli alun perin merkitty Bundesliigan ottelukalenteriin pelattavaksi 10. marraskuuta, mutta Hannoverin pyynnöstä ottelu siirretään toiselle päivälle pelattavaksi.

Syy Hannoverin pyyntöön oli se, että 10.11. on pitkäaikaisen Hannoverin maalivahdin Robert Enken kuolinpäivä ja Hannover haluaa kunnioittaa neljä vuotta sitten traagisesti itsemurhaan päätyneen pelaajansa muistoa.

Virallista ilmoitusta ottelusiirrosta ei ole vielä tullut, mutta Hannover 96:n puheenjohtaja Martin Kindin mukaan Bundesliiga on luvannut, että peli siirretään.

– DFL on todennut, että ottelua ei pelata 10. marraskuuta. Se on vielä auki pelataanko 8. vai 9. päivä, Kind sanoi Sport Bildille.

Jenasta syntyisin ollut Enke debytoi Bundesliigassa Borussia Mönchengladbachissa, mutta palasi viiden ulkomailla pelaamansa vuoden jälkeen Saksaan ja Hannoverin riveihin kesällä 2004. Hannoverissa pelatessaan hän nousi myös Saksan A-maajoukkueeseen. Hän edusti seuraa kuolemaansa saakka pelaten kaikkiaan 164 ottelua, joista viimeisen – 2-2-tasapeli HSV:ta vastaan – vain kaksi päivää ennen oman elämänsä päättämistä.

loading comments...