Köln päihitti Eintracht Frankfurtin – Leverkusen haki pisteet Paderbornista

Kirjoittaja: — 09/03/2015

Bundesligassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua. Päivän ensimmäisessä pelissä 1.FC Köln voitti kotonaan Eintracht Frankfurtin maalein 4-2. Myöhämmässä ottelussa Bayer Leverkusen pöllytti Paderbornia vieraissa maalein 0-3.

Frankfurt oli yllättävän kesy vieras Kölnissä. Deyverson chippasi isännät johtoon ensimmäisellä puoliajalla.

Toisen puoliajan alussa Alexander Meier to Eintrachtin hetkeksi tasoihin, mutta Marcel Risse vei noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä Kölnin uudestaan johtoon väkevällä laukauksella etukulmaan noin 20 metristä.

Yūya Ōsako ja Anthony Ujah lisäsivät johdon jo lukemiin 4-1.

Aivan ottelun viimeisill hetkillä Meier kavensi pilkulta loppunumeroiksi 4-2. Osuman myötä mies siirtyi Bundesligan maalipörssin kärkeen. Meierillä on kasassa 18 maalia.

Paderborn pysyi Leverkusenin kelkassa aina 73. minuutille asti, kunnes Papadopoulos Kyriakos puski Gonzalo Castron vapaapotkun verkon perukoille.

Castro oli vahvasti mukana myös ottelun ratkaisumaalissa tiputtamalla pallon päällään Heung-Min Sonille, joka täräytti pallon alakulmaan. Son iski lisä-ajalla ottelun viimeiseksi jääneen 0-3-osuman.

Bayer Leverkusen nousi voitolla sarjassa neljänneksi. Paderborn on sijalla 16.