Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Petersen pommitti Freiburgille hattutempun – HSV suli kotonaan Kölniä vastaan

Kirjoittaja: — 31/01/2015

Bundesligaa pelattiin lauantai-iltapäivänä viiden ottelun verran. Schalken ja Mönchengladbachin voittojen lisäksi myös 1.FC Köln, SC Freiburg ja FSV Mainz nappasivat täydet pisteet.

Hamburger SV:n surullinen kausi sai jatkoa, kun se hävisi kotonaan 1.FC Kölnille maalein 0-2. Ottelu eteni maalittomassa tasatilanteessa aina 62. minuutille asti, kunnes Marcel Risse laukoi pienestä kulmasta vierailijat johtoon. Ratkaisumaali syntyi noin vartti ennen päätösvihellystä, kun Risse karkasi jälleen oikeaa laitaa pitkin maalintekoon.

FSV Mainz kuritti SC Paderbornia peräti maalein 5-0. Kotijoukkue sai otteluun loistavan alun. Kuudennella minuutilla Pablo De Blasis sai loistavan syvyyssuunnan syötön Daniel Brosinskilta rangaistusalueelle. Argo käänsi pallon takaviistoon Yunus Mallılle, joka pamautti lukemiksi 1-0.

Sama kaksikko teki tuhojaan heti toisen puoliajan alussa. Nyt De Blasis antoi loistavan läpisyötön koko puolustuslinjan yli ja Mallı viimeisteli vasurillaan takakulmaan.  Tutkapari viimeisteli iltansa noin 20 minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa Mallı toimi syöttäjänä, kun mies pitkän kuljetuksen päätteeksi jakoi laitaan De Blasisille, joka sijoitti ensikosketuksellaan pallon ylänurkkaan.

Sami Allagui puski Mainzin jo 4-0-johtoon noin kymmenen minuuttia ennen päätösvihelystä. Johannes Geis viimeisteli rankkarista illan viimeisen osuman viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa.

Freiburg aloitti kevätpuoliskonsa kotivoitolla Eintracht Frankfurtia vastaan
. Ensimmäistä Bundesliga-otteluaan Freiburgin paidassa pelannut Nils Petersen iski hattutempun, kun kotijoukkue voitti maalein 4-1.

Eintracht näytti alkuun jatkavan siitä, mihin se syyspuoliskolla jäi. Vain minuutin pelin jälkeen Marco Russ ohjasi Marc Stenderan hyvän vapaapotkun verkon perukoille.

Freiburg meni toisella puoliajalla johtoon kolmen minuutin sisään. Ensin Vladimír Darida toi pelin tasoihin rangaistuspotkusta, ja hetkeä myöhemmin Nils Petersen viimeisteli Freiburg-uransa ensimmäisen maalin. Ja vain viisi minuuttia myöhemmin sama mies onnistui uudelleen. Mike Frantz teki loistavan esityön, ja Petersen puski lukemiksi 3-1. Petersen viimeisteli hattutemppunsa 88.minuutilla maalinedushässäkän päätteeksi.

Lauantaina pelataan vielä BayArenalla, kun Leverkusen isännöi Borussia Dortmundia Ottelu alkaa kello 19:30