Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalke päihitti Hannoverin – Huntelaar sikaili itsensä pihalle

Kirjoittaja: — 31/01/2015

Schalke 04 ja Hannover 96 kohtasivat toisensa Veltins-Arenalla lauantai-iltapäivänä. Kotijoukkue vei pidemmän korren maalein 1-0.

Ottelu alkoi vierailijoiden lievessä hallinnassa. Leonardo Bittencourt pääsi muutaman minuutin sisään kahdesti hyvään tekopaikkaan, mutta miehen yritykset epäonnistuivat pahasti.

Schalke alkoi hiljalleen saada otetta. Eric Maxim Choupo-Moting pääsi kokeilemaan, mutta miehen yritys hieman vaikeasta asennosta noin kahdeksasta metristä suuntautui yli.

Kuninkaansiniset siirtyi johtoon 32. minuutilla. Christian Fuchs antoi matalan keskityksen, joka lipui koko useamman pelaajan läpi rangaistusalueen kulmalla kytänneelle Marco Högerille, joka tulitti suoraan syötöstä maanuoliaisen alakulmaan.

Hetkeä myöhemmin Schalke oli lisätä johtoa. Jan Kirchhoff pääsi puskemaan lähietäisyydeltä, mutta Ron-Robert Zieler venyi upeaan torjuntaan.

Toisessa päässä tapahtui pian tämän jälkeen. Joselu huijasi jo Ralf Fährmannin pois pelistä, mutta Benedikt Höwedes syöksyi hätiin juuri, kun espanjalainen oli sijoittamassa palloa tyhjään maaliin. Tauolle lähdettiin Schalken 1-0-johdossa.

Heti toisen jakson alussa Joselu pääsi läpiajoon, mutta Fährmann poimi espanjalaisen laukauksen kädellään. Hannover hallitsi pelitapahtumia seuraavat noin 15 minuuttia, mutta maaliviivaa lähemmäksi maalia pallo ei mennyt.

Sitten puolestaan Schalke sai hyvän vaiheen päälle. Zieler joutui muutaman minuutin sisään venymään kolmeen torjuntaan.

Noin viisi minuuttia ennen loppua nähtiin tilanne, joka ei jalkapallokentille kuuluisi. Klaas-Jan Huntelaar potki rumasti takaapäin Mainz-pelaajaa, ja mies heitettiin täysin ansaitusti suoralla punaisella pihalle.

Kotijoukkue onnistui kuitenkin pitämään maalinsa puhtaana, joten pisteet jäivät Gelsenkircehiin.

Schalke nousi ennen kierroksen muita otteluita neljänneksi. Hannover on kahdeksantena.