FC Köln ja HSV jäivät taas maaleitta – Hertha Berlin nappasi avausvoittonsa

Kirjoittaja: — 25/09/2014

Maalirikkaan tiistai-illan vastapainoksi keskiviikkona osumat olivat kortilla 1. Bundesligassa. Neljä päivän viidestä ottelusta päättyi kotijoukkueen 1-0 voittoon.

Hannover otti jälleen kotonaan voiton. Tällä kertaa jalkoihin jäi 1. FC Köln. Ottelu oli ehtinyt vanheta vain viisi minuuttia, kun pallo pomppi Joselulle, joka laukoi pilkun kohdilta vasempaan alakulmaan.

Kurjissa sääolosuhteissa pelattu Bayer Leverkusen – FC Augsburg -ottelu ei pelillisesti tarjonnut paljoa silmänruokaa. Ainokainen nähtiin 33. minuutin kohdalla, kun Son Heung-Min viimeisteli Roberto Hilbertin mainiosta esityöstä takanurkkaan.

Hamburger SV venyi viikonloppuna uuden valmentajansa Joe Zinnbauerin johdolla tasapeliin Bayern Münchenia vastan, mutta tänä iltana Borussia Mönchengladbach tiputti joukkueen takaisin maan pinnalle. Voittomaali nähtiin 25. minuutin kohdalla. André Hahn keskitti Max Kruselle, jonka ensimmäinen yritys osui tolppaan, mutta paluupallosta mies ei enää erehtynyt.

Hertha Berlin avasi voittotilinsä kautensa hyvin aloittanutta Wolfsburgia vastaan. Kummallakin joukkeella oli paikkansa, mutta Salomon Kaloun 35. minuutilla puskema osuma jäi lopulta ottelun ainoaksi.

Toimittajan sana

Hannoverin kotitaika pitää. Joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan HDI-Arenalla, ja se on sarjassa kolmantena. Mitään ilotulitusta Hannoverin alkukausi ei ole kuitenkaan ollut, mutta materiaaliin nähden tilanne on tällä hetkellä varsin hyvä.

Kölnillä tökkii maalinteko ja pahasti. Vaikka nousijajoukkue päästi vasta ensimmäisen maalinsa, on onnistumisia saatava aikaiseksi myös toisessa päässä. Peter Stögerin miehistö tulee kuitenkin olemaan tiukan puolustupelinsä ansiosta vaikea vastus kenelle tahansa myös 1. Bundesligassa.

Myös HSV:n tilanne alkaa olemaan surkuhupaisa hienosta Bayern-tasurista huolimatta. Viisi ottelua, eikä vielä ainuttakaan tehtyä maalia. Voisikohan olla, että vika ei ollutkaan Mirko Slomkassa? Viikonloppuna joukkue kohtaa Frankfurtin kotonaan, ja silloin pitäisi verkkojen heilua.