Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Hildebrand sopimukseen Frankfurtin kanssa

Kirjoittaja: — 25/09/2014

Eintracht Frankfurtin maalivahti Kevin Trapp loukkaantui tiistaina ottelussa Mainzia vastaan. Miehen arvellaan olevan sivussa lähes kolme kuukautta. Seurajohto reagoi tilanteeseen nopeasti ja hankki riveihinsä Timo Hildebrandin loppukauden mittaisella sopimuksella.

35-vuotias saksalaismolari on pelannut edelliset kolme kautta Schalkessa, mutta miehen sopimus päättyi kesällä. Viime kaudella HIldebrand pelasi vain 12 Bundesliga-ottelua Ralf Fährmannin ollessa selkeä ykkösmaalivahti.

HIldebrand muistetetaan parhaiten VfB Stuttgartin riveistä, missä mies pelasi yli 200 ottelua vuosina 1999-2007. Stuttgart voitti Bundesligan keväällä 2007. Hildebrand on edustanut myös mm. Valenciaa ja Hoffenheimia. Myös Saksan maajoukkueesta tuttu maalivahti piti kaudella 2003-04 Stuttagtin maalin puhtaana 884 minuutin ajan, mikä on Bundesligan ennätys.

Hildebrand nähdään mahdollisesti ensimmäisen kerran tositoimissa lauantaina, kun HSV isännöi Frankfurtia.

Toimittajan sana

Trappin loukkaantuminen oli iso menetys Frankfurtille. Joukkueen kakkosvahti Felix Wiedwaldin kokemus korkeimmalta sarjatasolta on kovin vähäistä, joten seurajohto päätti toimia. Hildebrand lienee hyvin pitkälti parasta, mitä maalivahti-markkinoilla oli tarjota siirtoikkunan ollessa kiinni.

Toki miehellä alkaa ikää tulemaan, ja viime vuodet ovat menneet enemmän tai vähemmän penkkiä kuluttaessa. Kokeneena maalivahtina Hildebrand osaa kuitenkin  mukautua tilanteeseen, ja miehen perustason tiedetään olevan Bundesligaan riittävä.

loading comments...