Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Timo Hildebrand saa etsiä uuden seuran ensi kesänä

Kirjoittaja: — 16/01/2014

Schalke 04 on ilmoittanut kotisivuillaan, ettei se enää tarjoa kokeneelle maalivahdilleen Timo Hildebrandille jatkosopimusta.

– Timo Hildebrandin hankkiminen lokakuussa 2011 oli erittäin tärkeää Schalkelle. Hänen peliesityksensä olivat tärkeä tekijä viimeisen kahden ja puolen vuoden menestyksissämme Bundesliigassa, Mestarien liigassa ja Eurooppa-Liigassa. Hän sitoutui erehtymättömästi Schalkeen ja on erinomainen joukkuepelaaja, manageri Horst Heldt kehuu seuran julkaisemassa tiedotteessa.

– Tehtävämme on kuitenkin ajatella tulevaisuutta kaikissa sopimusratkaisuissa. Olemme päättäneet rakentaa maalivahtiosastomme toisin ja olemme kertoneet päätöksestä Timolle. Olen silti varma, ettei tämä muuta hänen sitoutumisessaan Schalkea kohtaan loppukauden aikana mitään, Heldt jatkaa.

34-vuotias on MM-pronssimitalisti vuodelta 2006. Hän saapui seuraan syksyllä 2011 maalivahti Ralf Fährmannin pahan polvivamman seurauksena. Syyskauden viimeisillä kierroksilla Fährmann valtasi ykkösvahdin paikan takaisin ja lähtee näillä näkymin ykkösvahtina myös kevätkauteen.

Kicker pitää selvänä, että Schalke sitouttaa tulevan kauden kakkosvahdikseen 23-vuotiaan Fabian Gieferin. Gieferin sopimus kakkosliigan Fortuna Düsseldorfin kanssa päättyy ensi kesänä, joten hän on saatavilla ilman siirtokorvausta. Lehden mukaan Timo Hildebrand suunnittelee jatkavansa uraansa huipputasolla vielä 3-4 kauden ajan, joten jokunen muu bundesliigaseura saattaa olla kiinnostunut tänään julkaistusta uutisesta.

loading comments...