Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Chelsea nöyryytti Schalkea toistamiseen

Kirjoittaja: — 07/11/2013

Chelsea kävi hakemassa kaksi viikkoa sitten pisteet Gelsenkirchenistä maalein 3-0. Schalke lähti rinta kaarella hakemaan Lontoosta revanssia, mutta tuloksena oli jälleen tappio samoin loppunumeroin.

Schalke aloitti pelin pirteästi ja oli jo alkuminuuteilla lähellä johtomaalia. Julian Draxler ja Ádám Szalai eivät kuitenkaan viimeistely-yrityksissään onnistuneet, vaan vieraiden aktiivisuus toimi ainoastaan herätyskellona José Mourinhon ryhmälle.

Kylmä suihku seurasi reilun puolen tunnin pelin jälkeen veteraanimaalivahti Timo Hildebrandin käsittämättömän sähläilyn jälkeen. Hildebrandilla oli pallo turvallisesti jaloissaan, mutta miehen aikaillessa avauksensa kanssa Chelsea-kärki Samuel Eto’o näki tarpeelliseksi lyödä tälle hieman painetta. Hätääntynyt maalivahti potkaisi pallon suoraan Eto’on pohkeeseen, josta se pomppi tyhjään maaliin. Chelsea sai voittomaalin valmiiksi paketoituna lahjana.

Schalke ei lahjamaalista koskaan enää toipunut ja kun vielä ylikierroksilla käynyt Draxlerkin otettiin lievän jalkavamman takia sivuun, oli Chelsea valmis kaunistelemaan loppunumeroita. Eto’o onnistui vielä toistamiseen ja myöhemmin Demba Ba päätti kauniin syöttökuvion uransa ensimmäiseen Mestarien Liiga-maaliin. Chelsea kaatoi Schalken kaksi kertaa peräkkäin maalein 3-0.

Schalken onneksi Basel jäi samaan aikaan kotonaan tasapeliin Steaua Bukarestia vastaan. Näin Schalke sai pitää lohkossa kakkospaikkansa ennen kahta viimeistä kierrosta. Kolmen viikon päästä Bukarestissa tappioon ei kuitenkaan missään nimessä ole varaa. Voitolla se sen sijaan saattaa jopa varmistaa jatkopaikkansa, mikäli Basel häviää kotonaan Chelsealle.

loading comments...