Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalke hakemassa uutta maalivahtia Arsenalista?

Kirjoittaja: — 04/12/2013

Schalke 04:n on jo pidempään huhuttu etsivän uutta ykkösvahtia eläkeikää lähestyvän Timo Hildebrandin työn jatkajaksi. Nyt tuoreet huhut ovat nostaneet yhdeksi vahvaksi kandidaatiksi puolalaisen Lukasz Fabianskin. Valioliigaa johtavaa FC Arsenalia edustava Fabianski on jäänyt Lontoossa pahasti maanmiehensä Wojciech Szczesnyn varjoon. Peliaikaa on herunut tällä kaudella vain kahdessa liigacupin ottelussa.

Spox.com-sivuston mukaan 28-vuotias Fabianski on ilmaissut kiinnostuksensa seuranvaihtoon runsaamman peliajan toivossa, vaikka se tarkoittaisi palkanalennusta. Saitti lainaa puolalaista Fakt-lehteä, jonka mukaan Schalke olisi jo tehnyt tarjouksen Fabianskille. Mies on itse ilmoittanut tekevänsä pian päätöksen uudesta seurastaan.

Fabianskin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, joten kesällä Schalke voisi saada hänet siirtokorvauksetta. Insidefutbol.com-sivusto tosin spekuloi mahdollisuudella, että Fabianski muuttaisi Gelsenkircheniin jo tammikuussa.

Fabianski on pelannut Puolan maajoukkueessa kaikkiaan 21 ottelua ja jatkossa hän aikoo tavoitella tosissaan ykkösvahdin paikan valtaamista. Arsenalista lähtö vaikuttaa jo selvältä, sillä “Tykkimiehet” suunnittelevat Leicesterin Kasper Schmeichelista uutta kakkosvahtiaan.

loading comments...