Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Platini ei halua Ballon d’Oria Ronaldolle tai Messille – “Saksalaisen pitäisi voittaa”

Kirjoittaja: — 20/10/2014

Uefan puheenjohtaja Michel Platini otti kantaa tulevaan Ballon d’Or -äänestykseen. Hänen mukaansa Saksan maailmanmestaruus pitäisi huomioida tämän vuoden äänestyksessä.

– En äänestä Ballon d’Orin saajaa, mutta periaatteessa MM-kisavuonna voittaja on se, joka on pelannut hyvin turnauksessa. Joten voittajan pitäisi olla saksalainen tänä vuonna, Platini sanoi beIn Sports:lle.

– Se meni niin vuoteen 2010, jolloin (Lionel) Messi voitti, vaikka hän pelasi keskinkertaisen MM-turnauksen, joten mikään ei ole varmaa tänä vuonna.

– Kaikesta huolimatta, varmaa on se, että Cristiano Ronaldo ja Messi ovat maailman parhaita pelaajia. Siitä ei ole epäilystäkään.

Toimittajan sana

Äänestyksestä tullee taas tiukka, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että edes teoriassa ainoa, joka voisi jossain määrin haastaa Ronaldon ja Messin, on Thomas Müller. Hyökkääjä voitti viime kaudella Bayernin paidassa tuplan. Lisäksi hän teki MM-kisoissa viisi maalia ja voitti päälle maailmanmestaruuden. Mahdollisuuksia ihan jo historiatilastojen valossa parantaa se, että hän on hyökkääjä. Müllerin saavutuksista huolimatta palkinto menee todennäköisesti Ronaldolle tai Messille.

loading comments...