Saksa haki täydet pisteet Georgiasta

Kirjoittaja: — 30/03/2015

Saksan A-maajoukkue kohtasi sunnuntaina EM-karsinnassa Georgian Tbilisissä. Vierailijat voittivat Marco Reusin ja Thomas Müllerin maaleilla 0-2.

Paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä. Jo kuudennella minuutilla Reus laukoi pallon ylärimaan. Paine oli muutenkin jatkuvasti isäntien maalilla. Maalipaikat menivät Joachim Löwin miehistölle 15-2.

Ensimmäinen maali syntyi 39. minuutilla. Mario Götze sai pallon rangaisutusalueen tuntumassa, ja mies koitti murtautua Georgian puolustuslinjan läpi. Götze sai hassutettua kolme isäntien puolustajaa tilanteesta, mutta sitten pallo karkasi. Saksalaisten onneksi peliväline lipui Reusille, joka viimeisteli varmasti etukulmaan noin 7 metristä.

Ottelun ratkaisumaali nähtiin viisi minuuttia myöhemmin. Mesut Özil antoi hyvän syötön puolustuslinjan eteen Müllerille, jonka jatkosyöttö kilpistyi puolustukseen. Pallo kuitenkin kimposi takaisin Müllerille, joka sijoitti pelivälineen noin 15 metristä alakulmaan.

Toisella puoliajalla Saksa pystyi ottamaan jalkaa pois kaasulta. Lisäosumia ei enää nähty.

Puola johtaa lohkoa 11 pisteellä. Saksalla ja Skotlannilla pisteitä on kymmenen.