Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Ringin maali toi voiton Kaiserslauternille

Kirjoittaja: — 24/09/2014

Alexander Ring iski jo kauden kolmannen maalinsa 2. Bundesligassa, kun Kaiserslautern kaatoi Union Berlinin. Ring osui myös viikonloppuna, mutta tuolloin suomalaisen maali ei siivittänyt Kaiserslauternia voittoon. Tänään nuorukaisen maali jäi ottelun ainoaksi.

Osuma oli upea. Hieman ennen puoliaikaa Kaiserslautern rakenteli hyökkäystä. Karim Matmour syötti pallon Ringille, joka viimeisteli rangaistusalueen rajan tuntumasta voimalla oikeaan yläkulmaan.

Ring kirjautti tililleen jälleen täydet 90 minuuttia keskikentän pohjalla, ja oli myös järjestelemässä paikkoja joukkuetovereilleen. Vartti ennen loppua Ring järjesteli paikan Philipp Hoffmannille, mutta saksalainen sai pallon jotenkin lauottua yli tyhjänä ammottaneen maalin.

Myös Joni Kaukon FSV Frankfurt ja Mikko Sumusalon RB Leipzig pelasivat ottelunsa tänään, mutta suomalaiset eivät olleet kokoonpanossa mukana.

3. Bundesligassa Tim Väyrynen istui koko ottelun penkillä, kun Borussia Dortmundin kakkosjoukkue kärsi jo kauden kuudennen tappionsa. Hallescher FC:n Timo Furuholm vaihdettiin kentälle 72. minuutilla, kun joukkue tasasi pisteet Dynamo Dresdenin kanssa.

Toimittajan sana

Ei paljon jäänyt sanottavaa muiden suomalaisten otteista keskiviikko-iltana, mutta Alexander Ringin tilanne Kaiserslauternissa on riemastuttava. Miestä ei hankittu joukkueeseen maalintekijäksi, mutta mukava huomata, että tehojakin tulee. Tällä menolla ensi kaudella 1. Bundesligassa nähdään suomalaisväriä!

loading comments...