Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Frankfurtin Sebastian Rodella polvivamma

Kirjoittaja: — 21/09/2013

Eintracht Frankfurt sai torstain voitokkaassa Bordeaux-ottelussa lisää huolenaiheita, kun keskikenttäpelaaja Sebastian Rode loukkasi polveaan. Valmentaja Armin Veh’n mukaan kyse ei kuitenkaan ole mistään pahemmasta, ja hän jättää jopa pienen takaportin sille, että Rode voisi pelata sunnuntain ottelussa Stuttgartia vastaan.

– Hän pystyy juoksemaan, mutta ei syöttämään. Päätös Roden pelaamisesta tehdään hetki ennen ottelua, Veh selvittää.

Jos Rode joutuu huilimaan, noussee avaukseen tämän tilalle Johannes Flum. Varmuudella sivussa on yhä kolmikko Alexander Meier, Jan Rosenthal ja Bastian Oczipka. Valmentaja toivoo kolmikon palaavan ensi viikon aikana harjoitusvahvuuteen ja olevan käytettävissä tulevan viikon HSV-kohtaamisessa. Keskiviikkoinen cup-ottelu Bochumia vastaan tulee kuitenkin vielä liian aikaisin.

Veh muistelee Kickerin haastattelussa lämmöllä aikojaan VfB Stuttgartin valmentajana. Hän voitti Stuttgartissa mestaruuden vuonna 2007.

– Mestaruuden voittaminen nimenomaan Stuttgartissa, ei Bayern Münchenin kanssa, tulee olemaan aina jotain mahtavaa. Riippumatta siitä, kuinka monta vuotta on kulunut. Nykyään seurassa on tosin enää hyvin vähän pelaajia ja valmentajia, joita tunnen niiltä ajoilta.

Veh vakuuttaa, että hänen joukkueensa ei leiju, vaikka esitys Bordeaux’ta vastaan olikin erinomainen. Eintrachtin pelaajiston jalat ovat aina pysyneet tiukasti maassa ja niin ne pysyvät kuulemma nytkin.

loading comments...