Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Thiagon vuoro tehdä ennätys, Bayernin esitys keräsi kaikki kehut

Kirjoittaja: — 03/02/2014

Bayern Münchenin eilinen 5-0-voitto Eintracht Frankfurtista sai molempien joukkueiden valmentajat haltioituneeksi. Bayern-luotsi Pep Guardiola kehui omiaan estoitta:

– Se oli tähän mennessä paras kotipelimme. Olen erittäin tyytyväinen. Onnittelut pelaajilleni, sillä he pelasivat todella, todella hyvin. Meillä oli hyvä kontrolli, reilusti pallonhallintaa ja käytimme hyvin hyökkääviä pelaajiamme, Guardiola myhäilee.

– Olen iloinen myös fanien puolesta. Syyskauden aikana pelkäsin usein, että ihmiset pitkästyvät stadionilla.

Myös Frankfurtin Armin Veh’ltä riitti Bayernille reilusti ylistystä.

– En ole koskaan nähnyt näin vahvaa Bayern-ryhmää. Jokainen pelaaja on jokaisen ansaitsemansa sentin arvoinen. Mikä peli-ilo, mikä tempo! Tulos on täysin pelitapahtuminen mukainen. Se on fantastinen joukkue, Veh suitsutti sarjajohtajaa.

Ilman henkilökohtaista ennätystä ei Bayern-miehistö jäänyt tälläkään kertaa. Keskiviikkoisen Stuttgart-pelin sankari Thiago rikkoi kaksi Bundesliigan ennätystä. Espanjalaisnuorukaisella oli pelissä uskomattomat 185 pallokontaktia. Edellinen ennätys 157 oli Bastian Schweinsteigerin nimissä ja siihen Thiago ylsi jo 73. peliminuutilla. Keskikentän arkkitehti otti haltuunsa myös Bundesliigan syöttöennätyksen. Thiago jakoi ottelussa 159 perille mennyttä syöttöä. Edellinen ennätys 137 oli Mönchengladbach-puolustaja Roel Brouwersilla.

Juhlaan oli aihetta myös veteraanihyökkääjä Claudio Pizarrolla, jolle ottelu oli 200:s bundesliigaottelu Bayern Münchenin paidassa.

loading comments...