Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Frankfurt-valmentaja Veh: “Emme pelaa bundesliigajalkapalloa”

Kirjoittaja: — 12/12/2013

Viime kaudella Bundesliigassa kuudennelle sijalle päätynyt Eintracht Frankfurt on ajautunut vakaviin vaikeuksiin. Pisteitä sillä on koossa vasta 11 ja voitottomia otteluita on jonossa kymmenen. Viimeiset peliesitykset eivät ole päävalmentaja Armin Vehiä tyydyttäneet alkuunkaan.

– Viimeiset esityksemme eivät olleet lainkaan hyviä. Hoffenheimia vastaan emme pelanneet bundesliigajalkapalloa ja sama oli tilanne Hannover-pelissäkin. Monet pelasivat alle oman tasonsa, Veh jyrisee Bildissä.

– Se, miten pelaamme, on kaukana siitä, mitä osaamme. Meillä ei ole selkeää järjestystä ja teemme taktisia virheitä. Meidän pitää pysyä tiiviimpinä, olla kurinalaisempia kaksinkamppailuissa ja antaa vastustajille vähemmän tilaa, valmentaja jatkaa.

Veh näkee suurimmaksi syyksi syöksykierteelle Bundesliigassa ankaran pelirasituksen. Eurooppa-Liiga on vähentänyt pelaajien lepo- ja harjoitteluaikaa.

– Meidän pitäisi paiskia töitä vähentääksemme virheitä, mutta emme saa ainuttakaan normaalia treeniviikkoa. Minulle ei kuitenkaan riitä pelkkään puolustamiseen satsaaminen. Meidän pitää lyödä vastustajille painetta ja osoittaa heille, että mekin voimme olla vaarallisia.

Frankfurtissa on myönnetty, että joukkue on ajautunut putoamistaisteluun. Siirtoikkuna aukeaa pian, mutta Veh ei sitä yksiselitteisenä ratkaisuna ongelmin.

– Kahden tai kolmen uuden pelaajan hankinta ei ole mikään lääke. Ja mikä seura antaisi kesken kauden hyviä pelaajia pois? Tilanteeseemme ei ole varmuudella toimivaa reseptiä. Putoamistaistelu on henkisesti aina oma maailmansa. Toivon, että joukkueemme henkinen vahvuus riittää siihen.

loading comments...