Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Augsburg rikkoi seuraennätyksensä

Kirjoittaja: — 03/02/2014

FC Augsburg rikkoi lauantaina seuraennätyksensä, sillä sen 3-1-voitto Werder Bremenistä oli sille jo seitsemäs peräkkäinen ottelu ilman tappiota. Myös neljä perättäistä kotivoittoa on Augsburgin uusi seuraennätys.

Ottelun kaikista neljästä maalista vastasi Augsburgin pelaaja, sillä Werder siirtyi vierasjohtoon jo pelin kolmannella minuutilla puolustaja Jan-Ingwer Callsen-Brackerin puskettua pallon omaan verkkoon. Tobias Werner laukoi kuitenkin tasoituksen vain kahdeksan minuuttia myöhemmin.

Toiselle puoliajalla Augsburg pääsi miesylivoimalla, sillä erotuomari ajoi Bremenin laitapuolustaja Santiago Garcían ulos kahden varoituksen myötä aivan avausjakson lopulla. Ylivoima ei jäänyt hyödyntämättä. Ensin maalinteossa onnistui Halil Altintop ja sitten Augsburgin kauden tehomies André Hahn.

Augsburgin esitys oli suvereeni ja se dominoikin ottelua myös tilastotasolla. Joukkue kasvatti pistesaldonsa jo 28:een ja kauden virallinen tavoite sarjapaikan säilyttäminen alkaakin olla jo sinettiä vaille valmis.

loading comments...