Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Vaihtomiehet maalipyssyinä Augsburgissa

Kirjoittaja: — 28/09/2013

Sekä FC Augsburg että Borussia Mönchengladbach saavuttivat perjantai-iltana kauden ensimmäisen tasapelinsä. Vieraat olivat jo lähellä kauden ensimmäistä voittoaan poissa kotoa, mutta Augsburgin vaihtomies Arkadiusz Milik tasoitti kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa loppulukemat 2-2:een. Myös Gladbachin 2-1-johtomaalista vastasi vaihtopelaaja, ruotsalainen Branimir Hrgota.

Ensimmäisellä jaksolla maaleista vastasivat ottelun näkyvimmät hahmot. Avausmaalin iskenyt Andre Hahn dominoi koko matsin tilastoja: 25 kaksinkamppailua, huimat 12,6 juostua kilometriä sekä kuusi keskitystä on vakuuttava saldo missä tahansa ottelussa. Bundesliigan alkukauden kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Max Kruse puolestaan teki ottelussa yhden maalin ja alusti toisen.

Ottelussa syntyi myös kaksi kertaa Augsburgin bundesliigahistoriaa. 23-vuotias Andre Hahn ehti olla 56 minuuttia seuran historian nuorin maalintekijä ennen kuin 19-vuotias Milik riisti tältä ennätyksen.

– Pelasimme hyvän ottelun. Uskon, että ansaitsimme pisteen. Tavoitteemme on sarjapaikan säilyttäminen ja sen haluamme varmistaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, Hahn kommentoi.

Mönchengladbachin valmentaja Lucien Favre sen sijaan vakuutti tyytyväisyyttään saavutettuun pisteeseen, olihan se seuran ensimmäinen vieraskentällä.

loading comments...