Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kroaattien kaksintaisto Allianz-Arenalla

Kirjoittaja: — 28/09/2013

Lauantaina Bundesliigassa nähdään tulikuumien kroaattihyökkääjien kaksintaistelu Wolfsburgin matkustaessa Bayern Münchenin vieraaksi. Sekä Ivica Olic että Mario Mandzukic ovat takoneet tällä kaudella neljä maalia Bundesliigassa ja kumpainenkin janoaa paitsi joukkueensa voittoa, myös nousua maalipörssin kärkipaikalle?

Molemmille maajoukkuekärjille myös vastustajajoukkueen pelipaita on erittäin tuttu. Olic iski vuosina 2009-2012 Bayern Münchenille 23 maalia ja Mandzukic vastaavasti vuosina 2010-2012 Wolfsburgille 20. Herrat vaihtoivatkin pelipaikkakuntaa keskenään kesällä 2012. Viime kauden kolmessa kohtaamisessa Mandzukic teki neljä maalia Olicin jäätyä kokonaan ilman. Kovassa vireessä oleva Olic himoitsee varmasti revanssia.

Bayern laittaa pala palalta Bundesliigan historiatilastoja uusiksi, mutta Wolfsburgia vastaan sen tilasto on erityisen musertava. 16 kotona pelaamastaan bundesliigaottelusta Wolfsburgia vastaan Bayern on napannut kahta vaille täydet pisteet. Voittoon Wolfsburg ei ole pystynyt kertaakaan ja ainoasta tasapelistäkin on jo lähes 12 vuotta aikaa.

loading comments...