Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Ivica Olić palaa Hampuriin

Kirjoittaja: — 30/01/2015
Tagit:

Hamburger SV on vahvistanut hyökkäyskalustoaan siirtotakarajan kynnyksellä, kun Ivica Olić siirtyy seuraan VfL Wolfsburgista.

Kroatialainen solmi HSV:n kanssa 1,5 vuoden mittaisen sopimuksen. Siirtokorvauksen arvioidaan liikkuvan noin 1,5 miljoonassa eurossa.

HSV on Olićille tuttu seura vuosilta 2007-2009. Kroatialainen iski hampurilaisille 115 ottelussa 48 maalia. Tällä kaudella 35-vuotias kärkimies on osunut viidesti.

– Luulen, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Odotan innolla aikaani HSV:ssä. Tämä on taas uusi haaste, Olić kertoi Kickerille.

HSV kohtaa huomenna 1.FC Kölnin, ja Olić saatetaan nähdä kentällä.

Toimittajan sana

Konkarilla pitäisi kaiken järjen mukaan käydä kilometrit vähiin, mutta tälläkin kaudelle maaliverkot ovat heiluneet ihan mukavasti. Olić ei ehkä kuitenkaan sopinut ihan täysin Wolfsburgin projektiin, joten siirto tuttuihin, ja ehkä astetta kevyempiin ympyröihin tekee varmasti hyvää.

Jotain tällaista vain yhdeksän maalia tehnyt HSV kaipasikin. Wolfsburgin kannalta siirto on hitusen outo, sillä joukkue etsi muutenkin kärkimiestä. André Schürrlen siirto on käytännössä varma, mutta mies ei ole piikkinä parhaimmillaan.

 

loading comments...