Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Wolfsburgin huikea vire sai jatkoa HSV:n kustannuksella

Kirjoittaja: — 09/11/2014

VfL Wolfsburg nappasi jo kuudennen perättäisen voittonsa Bundesligassa, kun se kaatoi sunnuntaina Volkswagen Arenalla Hamburger SV:n maalein 2-0.

Hieman sekavan alun jälkeen Wolfsburg sai juonesta kiinni, eikä avausmaalia tarvinnut kauaa odotella. Aaron Hunt antoi kulman rangaistusalueen ulkopuolelle Kevin De Bruynelle, joka laukoi suoraan ilmasta ja Ivica Olić ohjasi pallon paitsion rajamailta maaliin.

Ratkaisumaali syntyi reilun tunnin pelin jälkeen. Rafael van der Vaartin vapaapotku osui muuriin ja pallo kimposi De Bruynelle, joka juoksi koko kentän läpi, ja syötti Huntille, joka viimeisteli kylmän viileästi päätöslukemiksi 2-0.

Wolfsburg on sarjassa toisena. HSV lähtee maaottelutauolle sijalta 16.

Toimittajan sana

Alkuhetkillä vaikutti siltä, että kotijoukkueella painaisi jaloissa torstainen Eurooppa-liigan ottelu, mutta hiljalleen peli lähti rullaamaan. Materiaalin kapeus saattaa kuitenkin vielä osoittautua joukkueen ongelmaksi. Tällä hetkellä kuitenkin peli luistaa. Kevin De Bruyne oli jälleen mainiolla pelipäällä. Sudet ovat voittaneet edelliset kahdeksan otteluaan maalierolla 25-5.

HSV:n vaikeudet jatkuvat. Joukkue ei tänään saanut juuri mitään aikaiseksi hyökkäyssuuntaan. Joskin pitää muistaa, että kotijoukkue on tällä hetkellä kovassa vireessä, ja monella muullakin Bundesliga-joukkueella olisi mennyt sormi suuhun Volkswagen Arenalla.

Bundesliga sunnuntaina

VfL Wolfsburg – Hamburger SV 2-0
1-0 Ivica Olić (27.)
2-0 Aaron Hunt (63.)

Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach 18:30

loading comments...