Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Stoke tiukasti Wolfsburg-hyökkääjä Ivica Olićin kintereillä

Kirjoittaja: — 02/03/2014

Wolsburgin kokeneen hyökkääjän Ivica Olićin sopimus seuran kanssa päättyy kesällä, mutta 34-vuotiaalle kärkimiehelle löytyy halukkaita ottajia, mikäli hän ei jatka Wolfsburgissa.

Olić kertoi itse jo pari viikkoa sitten käyneensä keskusteluita Stoken kanssa ja vaihtoehtojen tällä hetkellä olevan jatkaminen Wolsburgin riveissä tai siirtyminen Valioliigaan. Myös Stoken manageri Mark Hughes on nyt myöntänyt kiinnostuksen.

– Täytyy sanoa että hän on kiinnostava pelaaja – olen kohdannut hänet aikoinaan ja ollut aina vaikuttunut hänestä. Kiinnostus on olemassa ja saa nähdä miten asia sitten etenee, Hughes kertoi SkySportsin mukaan.

Olić pelasi jo uransa alkuvaiheissa vuosituhannen vaihteessa Saksassa, mutta vastuu Herthassa jäi vähäiseksi ja hän palasi hakemaan uutta vauhtia kotimaastaan Kroatiasta. Siirto TsSKA Moskovaan vuonna 2003 toi uutta nostetta uralle ja matka jatkui Saksaan neljä vuotta myöhemmin. Olić pelasi HSV:n riveissä kaksi kautta ennen siirtoaan Bayern Müncheniin kesällä 2009 ja sieltä tie vei nykyiseen seuraan Wolfsburgiin kesällä 2012.

Kuluvalla kaudella Olić on viimeistellyt kahdeksan Bundesliigamaalia ja on joukkueensa paras maalintekijä. Kaikkiaan Bundesliigassa osumia on syntynyt jo 59.

Kroatian maajoukkueessa Olić on esiintynyt 89 kertaa ja tehnyt maalleen 16 maalia.

loading comments...