Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Wolfsburg ei antanut Mainzille mahdollisuuksia

Kirjoittaja: — 26/10/2014

Sunnuntai-illan ensimmäisessä Bundesliga-ottelussa VfB Wolfsburg nuiji kotonaan FSV Mainzin maalein 3-0. Wolfsburg nousi voitolla sarjassa toiseksi ennen Borussia Mönchengladbachin ja Bayern Münchenin välistä kärkikamppailua.

Ottelu oli alusta alkaen vauhdikas. Reilun kymmenen minuutin kohdalla Loris Karius venyi Ivica Olicin yritksen tielle.

Avausmaali synty vartin pelin jälkeen, kun Naldo puski kulmapotkusta kotijoukkueen johtoon.

Kummallakkin joukkueella oli useampia paikkoja maalintekoon ennen käänteen tehnyttä 2-0-osumaa. Etenkin Karius teki lukuisia huipputorjuntoja.

Illan toinen osuma syntyi myös Marcel Schäfer kulmapotkusta. Pallo tavoitti Naldon, joka puski maalia kohti, ja Olic ohjasi pallon Kariuksen edestä verkon perukoille.

Ottelu oli ollut enemmän tai vähemmän kotijoukkueen hallintaa, mutta maalin jälkeen Mainzilta lähti loputkin taisteluhalut. Otten viimeinen osuma oli vain kosmetiikkaa. Junior Malanda antoi loistavan poikittaissyötön maalin kulmalle, ja Daniel Caligiuri viimeisteli varmasti tyhjään maaliin.

Toimittajan sana

Wolfsburgilla kulkee. Joukkue olisi hyvin voinut tehdä vaikka kuusi maalia. Hyökkäyksissä pallo ja miehen liikkuivat vauhdilla. Kevin De Bruyne ei tänään päässyt tehoille, mutta belgialainen oli silti hyvällä pelipäällä. Kotijoukkue oli vasta saapunut Venäjältä Eurooppa-liigan ottelusta, joten se sai kerättyä rivinsä hyvin. Joukkue taistelee kaiken järjen mukaan tällä kaudella paikasta Mestarien liigaan.

loading comments...