Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Bas Dostin sairasloma venyy

Kirjoittaja: — 11/09/2013

Wolfsburgin hollantilaishyökkääjä Bas Dost on odotettua kauemmin sivussa joukkueen kokoonpanosta. Dost on huilannut koko alkukauden nilkan syndesmoosivamman takia ja nyt seuran lääkäri on määrännyt hänet täydelliseen pakkolepoon.

Dostin nilkka laitetaan huolella pakettiin ja seuraavan kahden viikon aikana hänellä on totaalinen harjoittelukielto. Dost oli jo palannut joukkueen treeneihin, mutta pienikin rasitus aiheutti nilkkaan kovia kipuja.

Wolfsburgin valmentaja Dieter Hecking saattaa peluuttaa tulevissa matseissa kroatialaista laitalinkkiä Ivan Perisiciä myös hyökkääjän tontilla, sillä Dostin poissaollessa “Susien” hyökkääjäosasto on erittäin kapea. Patrick Helmesin Kölniin myymisen jälkeen kärkeen jäi oikeastaan vain ikinuori, lauantaina 34 vuotta täyttävä Ivica Olic, sillä Stefan Kutschken bundesliigavalmius on miltei olematon. Kickerin mukaan Perisic jätti seurajohdon pyynnöstä Kroatian maajoukkueen Etelä-Koreassa pelaaman ottelun väliin, jotta hän olisi valmiimpi lauantaiseen vierasotteluun Leverkusenissa.

loading comments...