Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bas Dost lähestyy täyttä kuntoa

Kirjoittaja: — 14/11/2013
Tagit:

VfL Wolfsburgin hollantilainen kärkimies Bas Dost teki keskiviikkona paluun joukkueensa avauskokoonpanoon. Wolfsburg pelasi maaottelutauolla harjoitusottelun Skotlannissa paikallista Heartsia vastaan. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta Dostin avauskokoonpanon paikassa oli valmentajalle riittävästi ilonaihetta. Jo viikonlopun ottelussa Dortmundia vastaan Dost oli päässyt 12 minuutiksi kentälle.

Dost esiintyi epätavallisella pelipaikalla, sillä valmentaja Dieter Hecking heitti hänet hyökkääjän tehtävien sijasta kymppipaikalle. Hecking ei kuitenkaan suunnittele siitä pysyvää muutosta. Dost on ollut alkukauden aikana kolme kuukautta syrjässä tositoimista ja valmentaja halusi hänen pääsevän paremmin rytmiin paikalla, joka vaatii paljon liikkumista ja tarjoaa reilusti pallokontakteja.

– Ei se ollut ongelma. Olen vain iloinen, että pystyin vihdoin pelaamaan, Bost kommentoi Kickerissä.

– En ole vielä siellä, missä haluan olla. Minulla on ollut Wolfsburgissa toistaiseksi hurjasti epäonnea. Se ärsyttää. Toivon, että nyt koittavat paremmat ajat, hollantilainen jatkaa.

Täydessä 90 minuutin kunnossa Dost ei vieläkään ole, mutta hän pelasi kuitenkin 62 peliminuuttia. Viime kaudella Dost ampui Wolfsburgille 28 ottelussa kahdeksan maalia.

loading comments...