Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Hertha Berlinin valmentaja määräsi joukkueelleen kotiintuloajat

Kirjoittaja: — 11/09/2013

Sarjanousija Hertha Berlinin hollantilainen päävalmentaja Jos Luhukay on asettanut pelaajilleen kotiintuloajat. Berliner Zeitungin mukaan Luhukay vaatii, että seuran pelaajat ovat kunkin viikon tiistaista alkaen kotonaan viimeistään klo 23, aina kun joukkueella on samalla viikolla sarjapeli.

– Edellytän pelaajiltani päivittäin sataprosenttista harjoitteluvalmiutta ja palautumiskykyä. Jos he haluavat nauttia Berliinistä, on heidän parempi etsiä itselleen toinen ammatti, koutsi määrittelee.

Hyvin kautensa aloittanut Hertha Berlin on valmentajan mukaan hyvällä tiellä kohti jatkuvuutta. Monet olivat kuitenkin varoittaneet häntä vastaanottamasta Herthan valmentajanpestiä, ja Luhukayn itsensäkin mielestä joukkueessa oli valmentajan aloittaessa vielä paljon negatiivista energiaa ja riittävästi kaaosta.

– Pääkaupunki tarjoaa erityisesti nuoremmille pelaajille houkuttelevia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, jotka saattavat häiritä näiden keskittymistä. Berliini elää 24 tuntia vuorokaudessa, Luhukay jatkaa.

“Lolitan” jutuissa oli käytetty kosolti värikynää

Muutama viikko sitten pääkaupungin seura sai kautta maan negatiivista julkisuutta 17-vuotiaan “Lolitan” tultua julkisuuteen, kertoneen useiden Hertha-pelaajien lähettäneen tälle rohkeita tekstiviestejä ja pikkutuhmia kuvia ja erään näistä olleen vieläpä seksuaalisessa kanssakäymisessä tytön kanssa tämän ollessa 16-vuotias. Sittemmin tyttö on myöntänyt valehtelleensa joidenkin väitteiden suhteen ja perunut esittämänsä syytöksen sukupuoliyhteydestä. Tyttö oli myös väärentänyt vanhempiensa allekirjoitukset antaessaan haastattelua jutun ensimmäisenä julkaisseelle Berliner Zeitungille.

Nyt oikeusistuin on kieltänyt lehdistöä julkaisemasta enää mitään “Lolita-skandaalia” koskevaa materiaalia ja Hertha penää korvauksia asiasta kirjoittaneilta tiedotusvälineiltä. Tytön vanhempien mukaan tämän aviiseilta saamat haastattelupalkkiot on jo palautettu takaisin lehtien toimituksiin.

Vaikka ikävimmät syytökset ovatkin Hertha-pelaajien harteilta näin poistuneet, ei savua usein synny ilman tulta ja Luhukayn asettamasta ulkonaliikkumiskiellostakin päätellen Hertha-pelaajat ovat varmasti viihtyneet hyvin pääkaupungin sykkivässä yöelämässä. Nähtäväksi jää, kuinka tiukentunut kuri tulee vaikuttamaan Herthan esityksiin pelikentillä.

loading comments...