Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalke-luotsi Jens Keller: ”Huonointa mitä olen nähnyt”

Kirjoittaja: — 02/03/2014
Tagit:

Bayern Münchenin ja Schalken kohtaaminen lauantai-iltana oli käytännössä ohi ennen kuin hitaimmat katsojat olivat ehtineet katsomossa paikoilleen. Bayern jyräsi pikavauhtia vieraansa maan rakoon ja loppu oli enää muodollisuus.

5-1-lukemiin päättynyt ottelu oli alle puolessa tunnissa numeroissa 4-0 ja Schalke-luotsi Jens Kellerin olo oli tuskainen vaihtopenkillä. Alla oli 1-6-tappio Real Madridille viikolla ja lisää lunta tuli tupaan lapiokaupalla.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä katastrofi, täysin alle kaiken tason. Päästimme maalin jo kahden ja puolen minuutin jälkeen ja silloin näki, että joukkue ei ollut päässyt vielä yli keskiviikon ottelusta, Keller totesi Sport1:n mukaan.

– Siinä kuului selkeä naksahdus ja sen jälkeen romahdimme totaalisesti. En voi muuta kuin pyytää anteeksi kannattajiltamme. Ensimmäinen puoliaika oli huonointa mitä olen koskaan tältä joukkueelta nähnyt. Se tapa jolla hävisimme, oli katastrofaalinen.

Tappiot Real Madridille ja Bayern Münchenille eivät toki ole häpeä kellekään kuten Kellerkin myönsi. Maaliero 2-11 ja esitys kentällä ei kuitenkaan juuri päävalmentajaa hymyilyttänyt.

– Olemme pelanneet kahta poikkeuksellista joukkuetta vastaan, mutta esityksemme olivat myös poikkeuksellisen huonoja, Keller naulasi.

loading comments...