Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Schalke hakee ”oikeita vastauksia” Hoffenheimia vastaan

Kirjoittaja: — 08/03/2014

Schalke saa lauantaina vieraakseen Hoffenheimin ja joukkueitten lähtökohdat otteluun eivät edellisotteluiden valossa juuri enempää voisi toisistaan poiketa. Schalkella on alla murskatappiot Real Madridille ja Bayern Münchenille, kun Hoffenheim murskasi viime viikonloppuna Wolfsburgin 6-2.

Sarjataulukossa asetelmat ovat toki toiset: Schalke taistelee tiukasti paikasta kolmen parhaan joukossa, kun Hoffenheim taistelee keskikastissa ensisijaisesti pois putoamistaistelusta.

– Münchenin ottelun jälkeen olemme käyneet virheet tarkasti läpi. Meidän pitää nyt näyttää ja löytää oikeat vastaukset Hoffenheimia vastaan, Schalken päävalmentaja Jens Keller sanoo seuran verkkosivuilla.

Kovin hyviä muistoja Hoffenheim-otteluista Schalkella ei tältä kaudelta ole. Joulukuussa Hoffenheim passitti gelsenkircheniläiset ulos Saksan cupista ja aiemmin syksyllä joukkueet pelasivat Bundesliigassa 3-3-tasapelin Schalken johdettua tauolla 3-1.

– Siinä pelissä ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella hyvää. Nyt pitää onnistua saamaan samanlainen esitys koko 90-minuutitisen ajan, Keller miettii ja painottaa panneensa merkille Hoffenheimin maali-ilottelun viikko sitten.

– Puolustuksessa he ovat kuitenkin haavoittuvia. Meidän pitää vain löytää oikea tasapaino puolustuksen ja hyökkäyksen kesken.

Pitkäaikaispotilaiden lisäksi Kelleriltä puuttuu lauantaina punaisen kortin myötä saamaansa pelikieltoa kärsivä Kyriakos Papadopoulos sekä mitä todennäköisimmin myös polveaan poteva kokenut Jefferson Farfan.

loading comments...