Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayernin tilanne vain paranee – sairastupa tyhjenemässä

Kirjoittaja: — 08/03/2014

Bayern Münchenin menolla ei tunnu löytyvän pysäyttäjää ja vastustajien kannalta uskoa ei ainakaan vahvista se, että Bayernin miehistö on paremmassa iskussa kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella – ainakin loukkaantumistilanteen valossa.

Lauantaista Wolfsburg-ottelua edeltävissä harjoituksissa perjantaina päävalmentaja Pep Guardiolalla oli käytettävissään täysilukuinen ryhmä Holger Badstuberia lukuun ottamatta. Franck Ribéry, Arjen Robben, Thomas Müller ja Xherdan Shaqiri ovat kaikki jälleen pelikunnossa kolhujen ja loukkaantumisten jäljiltä.

– Se on hyvä asia minun kannaltani, minulla on nyt enemmän vaihtoehtoja, Guardiola sanoi FCB:n verkkosivujen mukaan.

”Hyvä” asia aiheuttanee myös hiukan päänvaivaa, sillä pöytäkirjaan mahtuu vain 18 pelaajan nimi. Toisaalta tilanteen myötä Guardiolalla on nyt mahdollisuus ajatella kokoonpanoaan myös edessä olevaan Mestarien liigan otteluun Arsenalia vastaan.

– Wolfsburg-ottelu on meille iso testi ennen koitostamme Arsenalia vastaan, Guardiola painotti.

– Lauantain peli on myös iso haaste – etenkin kun he hävisivät edellisen ottelunsa 2-6. Olen varma että Dieter Hecking on analysoinut sen ottelun läpikotaisin ja heidän tarkoituksenaan on nyt esittää jotain ihan muuta meitä vastaan.

loading comments...