Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Bayern venyttää ennätysputkeaan – mestaruusjuhlat edessä Berliinissä?

Kirjoittaja: — 23/03/2014

Bayern München sai tehdä lauantaina täyden päivätyön ennen kuin sitkeästi taistellut Mainz kaatui maalein 2-0. Voitto oli Bayernille 24. kauden 26 Bundesliigaottelussa ja ennätyksellisesti 18. peräkkäinen.

FCB-luotsi Pep Guardiola oli tyytyväinen ottelun käännyttyä viimeisen kymmenminuuttisen aikana voitoksi.

– Pelasimme erittäin hyvää vastustajaa vastaan ja voitimme. Venytimme voittoputkemme 18 otteluun, se on kovan työn tulos. Olen yksinkertaisesti tyytyväinen voittoon yhdestä kovimmista joukkueista, jonka tällä kaudella kohtaamme, Guardiola sanoi Bayernin verkkosivuilla.

– Tarvitsemme nyt yhden voiton vielä ja se on omissa käsissämme. Voimme olla mestareita pääkaupungissa tiistaina, Guardiola viittasi edessä olevaan Hertha-otteluun.

Bayern-toppari Jérôme Boateng on erityisen innoissaan mahdollisuudesta juhlia mestaruutta juuri Berliinissä. Pääkaupungista syntyisin oleva Boateng on saanut jalkapallo-oppinsa nimenomaan Herthan riveissä.

– Tärkeä asia oli se, että voitimme ja otimme taas yhden askeleen kohti mestaruutta. On mahtavaa, että voimme varmistaa liigan ykkössijan Berliinissä, josta kaikki minun kohdallani alkoi. Olemme nyt pohjustaneet tien sitä varten, Boateng maalaili.

loading comments...