Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Messin nöyryyttämä Boateng: “Olen vihainen”

Kirjoittaja: — 07/05/2015

FC Barcelonan argentiinalaishyökkääjä Lionel Messi oli Mestarien liigan välierien ensimmäisen osaottelun 2-0-osumassa selkeästi Bayern Münchenin luottopuolustajaa etevämpi.

Messi pujotteli Jerome Boatengin kumoon ottelun 80. peliminuutilla. “Kirppu” sai syötön Ivan Rakiticilta, hämäsi Boatengia ja nosti pallon oikealla jalallaan lähietäisyydeltä yli vastaan tulleen Manuel Neuerin. Boatengin jalat menivät hämäyksestä täysin solmuun ja tilanne näytti monen mielestä jopa huvittavalta.

Barcelona voitti ottelun Messin kahden ja Neymarin yhden osuman turvin lopulta peräti 3-0. Boateng ei peitellyt pettymystään ottelun jälkeen.

– Pelasimme hyvin 70 minuutin ajan. Silloin ei ollut tuntemusta siitä, että jokin epäonnistuisi puolustuksessa, mutta sitten teimme virheen, Boateng sanoi Bayernin verkkosivuilla.

– Luonnollisesti olen vihainen siitä, että luovutimme sen jälkeen emmekä saaneet tulosta, hän jatkoi viitaten ensimmäisen osuman jälkitapahtumiin.

Bayern pelasi huonon ensimmäisen osaottelun myös Mestarien liigan puolivälierissä Portoa vastaan, häviten vieraskentällä portugalilaisille 1-3. Toisessa osassa se kuitenkin osoitti kuuluvansa välierävaiheeseen ottaessaan kotikentällään makean 6-1-voiton.

Boatengin mukaan joukkueen tavoitteena on nytkin nousta takaa-ajoasemasta kuskin paikalle, vaikka helppoa se ei ole. Bayern ja Barcelona kohtaavat Saksassa ensi tiistaina.

– Tarvitsemme nyt yhteishenkeä joukkueessa. Tavoitteenamme tulee olla voitto Münchenissä, hän sanoi.

loading comments...