Unohditko salasanan? Rekisteröidy

Kuva: Getty Images

Yhden varoituksen päässä pelikiellosta olevat pelaajat Mestarien liigassa

Kirjoittaja: — 21/04/2015

Mestarien liigan rangaistuskäytäntöjen mukaan pelaajien varoitustilit tyhjennetään puolivälierien jälkeen. Se ei kuitenkaan auta, jos pelaajan varoitustili täyttyy tänään tai huomenna pelattavissa puolivälierien toisissa osaotteluissa.

Käydäänpä joukkue joukkueelta läpi, ketkä pelaajat ovat vaarassa joutua pelikieltoon välierien ensimmäisistä osaotteluista.

Bayern Münchenin tilanne on todella huono. Sen lisäksi, että joukkuetta vaivaa loukkaantumissuma, myös useampi pelaaja on vaarassa joutua pelikieltoon. Tähän joukkoon kuuluvat Jerôme Boateng, Juan Bernat, Philipp Lahm ja Manuel Neuer.

Tänään vastaan asettuvalla Portolla on niin ikään edessään hankala tilanne. Casemiro, Óliver Torres ja Maicon ovat yhden lapun päässä pelikiellosta.

Barcelona on jäljellä olevasta kahdeksasta joukkueesta ainoa, jonka pelaajista yhdelläkään ei ole varoitustili täyttymässä. Barca-pelaajien on siis ainoastaan varottava punaisia kortteja.

Katalaanit kohtaavat tänään PSG:n, jonka pelaajista Blaise Matuidi ja Gregory van der Wiel ovat varoituksen päässä pelikiellosta.

Real Madridin pelaajista kolme on vaarassa. Sekä Fábio Coentrão, Sergio Ramos että Toni Kroos ovat pelikiellossa, jos heille keskiviikkona keltaista korttia näytetään. Etenkin Kroosin pelikielto olisi merkittävä takaisku, sillä keskikentän toinen tärkeä palanen Luka Modric on loukkaantumisen vuoksi käytännössä loppukauden sivussa.

Real kohtaa keskiviikkona naapurinsa Atléticon, jonka pelaajista viittä uhkaa pelikielto. Viisikosta Cristian Ansaldi, Gabi, Jesús Gámez, Raúl García ja Fernando Torres kukaan ei ole täysin korvaamaton.

Monacon Ricardo Carvalho, Yannick Ferreira-Carrasco, João Moutinho ja Layvin Kurzawa  ovat varoituksen päässä pelikiellosta. Nelikosta jokainen kuuluu Monacon runkopelaajiin.

Monacon tilanne on hieman huolestuttava, mutta puolivälieräjoukkueista pahin tilanne on kenties Juventuksella. Pelikielto uhkaa Stephan Lichtsteineria, Álvaro Morataa, Paul Pogbaa, Roberto Pereyraa ja Arturo Vidalia. Pahimmillaan siis lähes koko keskikenttä menee uuteen uskoon, mikäli Juventus ylipätään välieriin asti pääsee.

Pelaajat varoituksen päässä pelikiellosta

Bayern München

Jerôme Boateng
Juan Bernat
Philipp Lahm
Manuel Neuer

Porto

Casemiro
Óliver Torres
Maicon

Barcelona

PSG

Blaise Matuidi
Gregory van der Wiel

Real Madrid

Fábio Coentrão
Toni Kroos
Sergio Ramos

Atlético Madrid

Gabi
Cristian Ansaldi
Jesús Gámez
Fernando Torres
Raúl García

Monaco

Ricardo Carvalho
Yannick Ferreira-Carrasco
João Moutinho
Layvin Kurzawa

Juventus

Stephan Lichtsteiner
Álvaro Morata
Paul Pogba
Roberto Pereyra
Arturo Vidal

loading comments...